Ahmet MERCAN

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkan aday adaylığı için bu görevinden istifa etti. Babaoğlu, görevini düzenlenen törenle Burhan Namlı’ya devretti.

Yerel seçimlere doğru MHP’nin Hendek Belediye Başkan adayı olması beklenen Turgut Babaoğlu, İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı.  Aday Adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden Turgut Babaoğlu’nun yerine ilçe yönetim kararı ile Burhan Namlı İlçe Başkanlığı görevine getirildi.  İstifa ve atamanın ardından MHP Hendek ilçe teşkilat binasında tören düzenlendi. Düzenlenen devir teslim törenine İlçe Yönetimi, MHP Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz katıldı.

Törende kısa ve duygusal bir konuşma yapan Babaoğlu, “Burada hepimiz bir aileyiz. Yeni yola çıkıyoruz. Hep birlikte Hendek için çalışacağız” dedi. Babaoğlu’ndan devraldıkları bayrağı en güzel yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde görevi sürdüreceğini dile getiren Burhan Namlı, tüm yönetim ve üyelere ayrı ayrı teşekkür etti İlçe başkanlığından istifa eden Turgut Babaoğlu’nun ise bu hafta MHP Hendek Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi.