Hendek Belediyesi tarafından açılan ihale ile işletmesi devredilen Hendek Gençlik Merkezi, AVM Atlantis Eğlence ve Organizasyon Merkezi olarak hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Ticaret Odası Başkan Vekili Emrullah Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sağlam, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetimi, Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, 25. Dönem Eski Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Kooperatif Başkanları, İşadamları, Muhtarlar, Esnaflar ve çok sayıda Hendek'li vatandaş katıldı.
Açılış öncesi AVM Atlantis Grubu Genel Müdürü Murat Korkmaz bir konuşma yaparak “Hendek Belediye’nden işletmesini kiralamış olduğumuz tesisin işletme açılışını yapıyoruz. Tesiste 3D Sinema salonu, çocuk eğlence dünyası, kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, bay bayan spor salonları ve kafe restoranımız ile hizmet veriyoruz. AVM Atlantis, güvenilir ve kaliteli hizmeti kendine amaç edinmiştir“ diyerek, katılımcılara teşekkür etti.
İşletmenin açılış kurdelesini, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Dönem Eski Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek belediyesi meclis üyeleri ve işletme sahipleri Vural Tutkun, Ali Cihan ve Mustafa Çiçek hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kestiler.
Açılış sonrası protokol üyeleri AVM Atlantis Eğlence ve Organizasyon Merkezinde yer alan birimleri gezerek çeşitli bilgiler aldı.
Zuhal Organizasyonun gerçekleştirdiği muhteşem organizasyonda birbirinden güzel gösteriler büyüledi.
Açılış sonrası, tahta bacak, ateş dansı, trio gösterileri yapıldı. Gösterilere çocukların ilgisi yoğun oldu. Gece ise havai fişek gösterisi ile açılış organizasyonu sona erdi.